WEKO3
アイテム
Comparative study of inclusion complex formation between β-cyclodextrin (host) and aromatic diamines (guests) by mixing in hot water, co-precipitation, and solid-state grinding methods
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article_01(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-05-31 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Comparative study of inclusion complex formation between β-cyclodextrin (host) and aromatic diamines (guests) by mixing in hot water, co-precipitation, and solid-state grinding methods | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
著者 |
Hoque, Mohammed Jabedul
× Hoque, Mohammed Jabedul
WEKO
11587
× Toda, Mitsuo
WEKO
5786
× Mase, Nobuyuki
WEKO
3928
|
|||||||||||
権利情報 | ||||||||||||
権利情報 | This is an Accepted Manuscript of an article published by Taylor & Francis in Journal of Carbohydrate Chemistry on 09 May 2022, available online: http://www.tandfonline.com/10.1080/07328303.2022.2068026. | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Aromatic diamines | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | crystallization | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | cyclodextrin | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | inclusion complexes | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Taylor & Francis | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 07328303 | |||||||||||
出版者DOI | ||||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1080/07328303.2022.2068026 | |||||||||||
出版者版 | ||||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1080/07328303.2022.2068026 | |||||||||||
書誌情報 |
en : Journal of Carbohydrate Chemistry 巻 41, 号 4, p. 249-272, 発行日 2022-05-09 |
|||||||||||
フォーマット | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | application/pdf |